Zoeken

Menu

Schrijven van nieuwe teksten

Het belangrijkste werk vindt plaats voordat een tekst geschreven wordt. Dan leggen wij samen met de opdrachtgever het fundament van de tekst. Welke boodschap moet uw tekst overbrengen? Voor welke doelgroep is de tekst bedoeld? Wat is uw huisstijl en wat zijn de onderscheidende marketingfactoren van uw bedrijf of stichting? Hoe meer wij over uw bedrijf en uw producten of diensten weten, hoe doelgerichter wij kunnen schrijven.

Redigeren

Als u zelf een tekst geschreven heeft en tevreden bent met de inhoud, kunt u deze tekst door ons laten redigeren. Dit betekent dat wij nauwkeurig naar de opbouw van uw tekst kijken. Indien nodig, wijzigen wij deze zodat uw boodschap zo helder en duidelijk mogelijk is. Het kan gebeuren dat de volgorde van de tekst dan omgedraaid wordt! Ook kijken wij naar de flow van de tekst. Een goede flow laat uw lezers moeiteloos en met plezier tot het einde doorlezen. Uiteraard zien na redactie de spelling, interpunctie en grammatica er perfect uit.

Corrigeren

Bij het corrigeren van uw zelfgeschreven tekst lopen wij alle spelling, interpunctie en grammatica na. De tekst- en zinsopbouw blijven intact. Ook veranderen we (te) lange zinnen in kortere zinnen.

Vertalen

Wij kunnen de teksten voor uw website, folder, brochure of toespraak meteen in twee talen leveren: Nederlands en Engels. Ook vertalen wij uw bestaande teksten van het Nederlands naar het Engels en vice versa.

Home | Diensten | © Copyright 2008-2019 TekstFlow | Cookiebeleid | Contact

SchrijfFlow

Tijdens mijn schrijfwerk ervaar ik regelmatig flow. Ik streef er ook naar. Ik houd eerst op met nadenken. Daarna stroom ik mee met de woorden en ideeën die in mij omhoog komen. De tekst die ik wil schrijven komt dan bijna als vanzelf op mijn beeldscherm.

Als ik teksten teruglees die zo tot stand zijn gekomen, zie ik de flow die er tijdens het schrijven was terug in de tekst. De tekst is mooi en heeft ook flow.